Info

HVEM ER FDF KORSVEJEN?

Vi er en kreds på ca. 70 medlemmer, både piger og drenge. FDF står for Frivilligt Drenge og pige Forbund, og er et kristent forbund, hvor vi forsøger at lære børn og unge om værdierne i godt kammeratskab og samvær gennem leg og både skøre men også alvorlige aktiviteter.


På Amager er der 6 FDF kredse, hvoraf 2 er beliggende i Tårnby.

HVOR HOLDER VI TIL?

Vi bor i kredshuset "Grunden" på Gemmas Alle 100. Helt præcis ligger vi skråt overfor Tårnby Stadion, der hvor man i "gamle dage" cyklede under motorvejen, når man skulle over til Listedvej/ Blykobbevej. Kommer man fra Kastrup er der mulighed for at cykle ad stisystemet hele vejen, så man slipper for køre sammen med bilerne.


Vi har nu ligget der i mere end 20 år, og udover vores kredshus på mere end 250 m2 har vi bygget en bålhytte, to sheltere og en overdækket terrasse på 64 m2, som vi har stor glæde af!

HVOR GAMMEL SKAL MAN VÆRE?

Normalt kan man starte når man går i børnehaveklasse, men i øjeblikket holder vi pause på puslingeholdet, da det kniber med at skaffe de fornødne leder ressourcer, desværre.


Så i stedet kan man starte når man går i 1. klasse. Så starter man på tumlingeholdet. Siden bliver man pilt, væbner og endelig senior.


Skulle du kende et par raske forældre, der har mod på ledergerningen, og et hold puslinge, så sig endelig til! :-)

HVAD KOSTER DET?

Det koster kr. 600,- at blive meldt ind (hvilket man først bliver efter 2-3 møder, så man er sikker på barnet er interesseret), for hvilke man modtager en startpakke bestående af en forbundsskjorte, en sangbog og en medlemsbog.


Herefter koster det kr. 400,- halvårligt. Vores weekendture koster

typisk omkring kr. 300,-, mens den årlige sommerlejr gerne ligger omkring kr. 700,-.


Kontingentet er forsvindende billigt, og dækker på ingen måde kredsens driftsudgifter. Til gengæld henstiller vi til at alle giver en hånd med når der er arbejdsweekend i hytten og når vi holder vores årlige Korsvejsmarked!